Ereğli'de 2 kişi öldü, ama neden?
10 Mart 2010 - 17:49:20
Ereğli ilçe merkezindeki bir mobilya mağazasında, biri kadın iki kişinin silahla öldürülmesi olayının üzerindeki sır perdesi birkaç saat sonra aralanabildi.
İddialara göre; Pınar Önay ve Ali Alnıak, mobilya almak için Alparslan Mahallesi Kervansaray Sokak'taki bir mobilya mağazasına gitti. Mağaza sahibi, bir süre sonra çay siparişi vermek üzere mağazadan ayrıldı. Geri döndüğünde, Önay ve Alnıak’ın cesetleriyle karşılaştı.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Önay ve Alnıak’ın silahla öldürüldüğünü belirledi. Yapılan incelemeler sonunda Alnıak’ın Pınar Önay’ı vurduktan sonra intihar ettiği öne sürüldü.
Araştırmalar tamamlandıktan sonra cesetler otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 
Bu haber toplam 3081 defa okundu
BU HABERİ PAYLAŞ
GAZETE ONLINE
KÖŞE YAZARLARI
NAMAZ VAKİTLERİ
11 Eylül 2010, Cumartesi
İmsak:
04:55
Öğle:
12:54
İkindi:
16:26
Akşam:
19:16
Yatsı:
20:34