İBB - Diyarbakır maçı tatil edildi
14 Mart 2010 - 16:17:50
Süper Lig'in 25. haftasındaki İstanbul BŞB - Diyarbakırspor maçı tatil edildi. Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçında, 87. dakikada Tum'un attığı golden sonra olaylar çıktı.
Karşılaşmanın 87. dakikada Tum'un attığı golden sonra Diyarbakırsporlu taraftarlar sahaya yabancı maddeler atarken, yaklaşık 50-60 kişi tribünlerden sahaya indi.
 
Özel güvenlik güçleri Diyarbakırsporlu taraftarı durdurmakta güçlük çekerken, tribünün yan tarafında bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri de hemen tribünün önüne gelerek, taraftarları engellemeye çalıştı.
Bazı taraftarlar reklam panolarını da geçerek sahaya kadar girerken, Diyarbakırsporlu bazı futbolcular da taraftarları engellemeye çalıştı.
 
Bu sırada hakemler, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve bazı Diyarbakırsporlu futbolcular koşarak soyunma odasına gitti ve maç çıkan olaylar nedeniyle hakem Hüseyin Göçek tarafından tatil edildi. 
 
samanyoluhaber.com
 
 
 
Bu haber toplam 623 defa okundu
BU HABERİ PAYLAŞ
GAZETE ONLINE
KÖŞE YAZARLARI
NAMAZ VAKİTLERİ
11 Eylül 2010, Cumartesi
İmsak:
04:55
Öğle:
12:54
İkindi:
16:26
Akşam:
19:16
Yatsı:
20:34