Konya’da yangın paniği! İki katlı müstakil ev kullanılamaz hale geldi
- Güncelleme Tarihi:
Konya’nın Akşehir ilçesinde sobadan çıktığı değerlendirilen yangın, müstakil evi kullanılamaz hale getirdi.
Edinilen bilgilere göre, Akşehir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde 86 yaşındaki Ayşe K.'ye ait iki katlı müstakil evde üst kattaki sobadan kaynaklanan yangın çıktı.
Yangın kısa sürede büyürken, yoğun dumanı fark eden komşular ve çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Akşehir İtfaiye Merkezi ekipleri ile sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın mahalline kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın tamamen söndürüldü. Yangın sırasında ev sahibi Ayşe K.'nin yoğun dumanı görünce dışarıya çıktığı öğrenilirken, ev kullanılamaz hale geldi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”