DOLAR
45,332 TL
EURO
53,326 TL
STERLİN
61,905 TL
GRAM
6.868 TL
ÇEYREK
11.307 TL
YARIM
22.400 TL
CUMHURİYET
44.422 TL

Charles Dickens’ın takma adı nedir? Beyaz’la Joker 3 milyon tl’lik soru

- Güncelleme Tarihi:

 Charles Dickens’ın takma adı nedir? Beyaz’la Joker 3 milyon tl’lik soru

Victoria devrinin en büyük yazarlarından biri olan Charles Dickens, kariyerinin ilk yıllarında eserlerini kendi ismiyle yayımlamamıştı. O dönemde yazarlar, eserlerinin nasıl karşılanacağını görmek veya daha esprili bir kimlik bürünmek için takma isimlere başvurabiliyorlardı.

Charles Dickens'ın takma adı nedir?

Charles Dickens'ın en bilinen takma adı Boz'dur. Yazar, ilk kısa yazılarını ve gözlemlerini "Sketches by Boz" (Boz'un Karalamaları) başlığı altında toplamıştır. Bu isim, aslında kardeşinin takma adı olan "Moses"ın (Musa) genizden telaffuz edilmiş bir hali olan "Boses"tan türetilmiştir.

Cevap: Boz

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER