E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

30 Mayıs Salı! Konya’da elektrik kesintisi yaşanacak adresler

29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:44
Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) Konya’nın bazı bölgelerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

MEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Konya'nın merkez (Selçuklu, Karatay ve Meram) ile taşra ilçelerindeki bazı noktalarda yapılacak çalışmalar nedeniyle planlı elektrik kesintileri olacak. 

İşte 30 Mayıs Salı günü elektrik kesintisi yapılacak adresler:

MERAM

30 Mayıs Salı günü Küçük Ek Tesis Çalışması nedeni ile Meram İlçesindeki bazı noktalarda planlı elektrik kesintileri yapılacak.

09.00-10.30 saatleri arasında Konya'nın Meram ilçesi Altınbağ Sokak'ta kesinti yapılacak

11.00-12.30 saatleri arasında Arıtoprak Sokak, Asslantaş Sokak, Düden Sokak, Pilotlar Sokak ve Hasanköy Caddesinde elektrik kesintisi yapılacak.

14.00-15.30 saatleri arasında Atçılar Sokak, Boydere Sokak, Bucakköy Sokak, Çevikler Sokak, Poyrazoğlu Sokak,

KARATAY

30 Mayıs Salı günü Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması nedeni ile Karatay İlçesindeki bazı noktalarda planlı elektrik kesintileri yapılacak.

09.00-14.00 saatleri arasında Karatay 15. Sokaka, Anıt Caddesi ve İsmil Caddesinde elektrik kesintisi yapılacak.

SELÇUKLU

30 Mayıs Salı günü Bakım Çalışması nedeni ile Selçuklu İlçesindeki bazı noktalarda planlı elektrik kesintileri yapılacak.

09.00-11.00 saatleri arasında Ağaçayırı Sokak, Bezirhan Sokak, Dilara Sokak, Hamza Sokak, Karabacak Sokak, Milas Sokak, Necipbey Sokak,  Nimetli Sokak, Öznalcı Sokak, Rasimustafa Sokak, Sefa Sokak, Tanzim Sokak, Tatbik Sokak, Tatbik Sokak,Valide Sultan Sokak, Vicdan Sokak ve Gazi Caddesinde elektrik kesintisi yapılacak

09.00-12.00 saatleri arasında Aşiyan Sokak, Atabey Sokak, Bahadır Sokak, Bozacı Sokak, Coşkun Sokak, Işın Sokak, Ünver Sokak ve Yeni Sille Caddesinde elektrik kesintileri yapılacak. 

09.00-11.30 saatleri arasında, 16716. Sokak, 16862. Sokak ve Fatih Sultan Mehmet Caddesinde Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması nedeni ile elektrik kesintileri yapılacak.



KONYA'NIN DİĞER İLÇELERİNDE YAPILACAK KESİNTİ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

DİĞER HABERLER