E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Bu bina Konya’nın 32 bin nüfuslu ilçesine yapılıyor!

16 Ekim 2025 Perşembe 17:34

Konya'da kamu binalarında yaşanan dönüşüme bir yenisi daha ekleniyor. 

Yeni hükümet konağı!

Konya'nın yaklaşık 32 bin nüfuslu Kadınhanı ilçesine yeni hükümet konağı yapılacak. Proje hazır ve ihale tarihi belli oldu. 

Kamu binaları bir arada!

Yeni hükümet Konağı ilçedeki kamu binalarını bir araya topluyor. Kaymakamlık, belediye, emniyet ve adliye olarak planlanan yeni hükümet konağı, 27 Ekim'de ihaleye çıkacak. 

Hız ve koordinasyon!

İlçedeki mevcut kamu binalarının fiziki yetersizliğini ortadan kaldıracak projenin hızla tamamlanması amaçlanıyor. Kadınhanı Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada " İlçemizin hizmet ihtiyaçlarına yanıt verecek olan yeni Hükümet Konağımız, 27 Ekim 2025 tarihinde ihaleye çıkacaktır. Bu değerli yatırımın hayata geçmesinde emeği geçen başta hemşehrimiz ve ilçemizin iftihar vesilesi İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA olmak üzere, Valimiz Sayın İbrahim AKIN'a, önceki dönem Kaymakamımız Sayın Muhammed Sait BAYTOK'a ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın İrfan KARACA'ya teşekkür ederiz! İfadeleri kullanıldı.

DİĞER HABERLER