E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Ekrem Coşkun’dan Konya’ya yeni lezzet hamlesi: Glikoz içermeyen baklava!

22 Ağustos 2025 Cuma 17:22
Konya’da lezzet zincirine yeni bir soluk kazandıran Ekrem Coşkun, dondurma başarısının ardından baklava ve sulu yemek sektörüne adım atıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Eylül ayının ilk günü Beyşehir Çevre Yolu'ndaki alakart şubede hakiki tereyağı ve bol fıstık kullanılarak glikoz içermeyen el açımı taş fırın baklavanın satışa başlayacağını açıkladı. Havuç dilim, mekik ve kare olmak üzere üç farklı çeşidin sunulacağını belirten Coşkun, Gaziantep'te üretilen baklavaların günlük olarak satışa sunulacağını ve Türkiye'nin en iyisi olmayı hedeflediklerini ifade etti.

LEZZET ZİNCİRİNE YENİ HALKA: SULU YEMEKLER

Özellikle okullar, hastaneler ve yoğun nüfuslu lokasyonlarda sulu yemek hizmetine de başlayacaklarını vurgulayan Coşkun, Meram Tıp Fakültesi'nin bu hizmetin ilk durağı olacağını söyledi.

Fiyat avantajına dikkat çeken Coşkun, çorbaların 45 TL'den, kuru fasulye-pilav ve suyun ise 100 TL'den satışa sunulacağını kaydetti. Kuru fasulyelerin bitkisel yağ yerine hakiki tereyağı kullanılarak hazırlanacağını belirtti.

"Yaşadığımız sürece ticari bir amaç gütmeden, arkamızda hoş bir seda bırakabilme amacıyla çalışıyoruz. Hadiste de olduğu gibi ‘insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır' düsturuyla yolumuza devam edeceğiz” diyen Coşkun, hem kaliteyi hem de uygun fiyatı Konya halkına sunmayı hedefliyor.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER