E-gazete
10 Ekim 2025 tarihinde Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları ihbar üzerine bir şahsın kullanımındaki araçta arama yaptı. Yapılan aramada şahsa ait 14 adet marka ve seri numarasız yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Birkaç gün sonra, 13 Ekim 2025 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Beyşehir İlçe Jandarma ekipleri, bir şahsın ruhsatsız av tüfeği tamir ettiği bilgisini aldı.
İşletmede yapılan aramada, 12 adet farklı marka ve seri numarasına sahip av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Operasyonlarda Toplam Ele Geçirilen Malzemeler
14 adet marka ve seri numarasız yivsiz av tüfeği,12 adet farklı marka ve seri numarasına sahip av tüfeği ele geçirildi.