E-gazete
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana Yolu – Ankara Yolu kesişiminde bulunan Mobilyacılar Köprülü Kavşağı'ndaki trafik sorununu çözmek için çalışmaların başladığını duyurdu.
Türkiye'de İlk Kez Özel Kalıp Yöntemi
Başkan Altay, şehir içi yollarda Türkiye'de ilk kez uygulanacak özel kalıp yöntemiyle çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti. Proje kapsamında yan yollar ve katılım ceplerinin ekleneceğini, bisiklet yolu için tünel yapılacağını ve trafik akışının kesintisiz sağlanacağını ifade etti.
2 Ayda Tamamlanması Planlanıyor
Yaklaşık 2 ay sürecek çalışmalar boyunca vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini söyleyen Altay, projenin tamamlanmasının ardından bölgede ciddi bir trafik rahatlaması sağlanacağını vurguladı.
(Meltem Gürbüz)