", "author": [ { "@type": "Person", "name": "Meltem Gürbüz", "url": "https://www.yenikonya.com.tr/editor/meltem_gurbuz-3", "image": "https://www.yenikonya.com.tr/assets/images/logo.png" } ], "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Yenikonya", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.yenikonya.com.tr/assets/images/logo.png", "width": 260, "height":65 } } }

E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın o ilçesini sel esir aldı! Caddeler göle döndü

İnternet Editörü
01 Ağustos 2025 Cuma 21:17

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Gölköy, Büyükoba ve Avdan Mahallelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kısa sürede sele dönüştü. Yağış nedeniyle mahalle yolları sular altında kalırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yağmur Sele Dönüştü, Mahalleler Suya Teslim Oldu

Akşam saatlerinde aniden bastıran ve kısa sürede şiddetini artıran sağanak, Gölköy, Büyükoba ve Avdan mahallelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış altyapıyı zorlayarak mahalle yollarının suyla kaplanmasına yol açtı.

Araçlar ve Konteynerler Sürüklendi

Sel sularının etkisiyle bazı araçlar ve çöp konteynerleri sürüklendi, bazı evlerin bahçeleri ve bodrum katları su altında kaldı. Vatandaşlar hem evlerinin çevresinde hem de trafikte büyük zorluk yaşadı. Mahalle sakinleri, yağış sonrası oluşan tahribatın giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YENİ KONYA GAZETESİ (@gazeteyenikonya)'in paylaştığı bir gönderi


 

DİĞER HABERLER