E-gazete
Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde konuşan Ekrem Coşkun Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Konya'nın çok zengin bir mutfak kültürüne sahip olduğunu belirtti. Coşkun, özellikle Konya Mutfağının, lezzetin yanında uygun fiyatlarla Konya dışından şehrimize gelen misafire sunulması gerektiğini söyledi.
EKREM COŞKUN DONDURMA ÜRETİMİNE BAŞLIYOR
Coşkun, Ekrem Coşkun döner olarak dondurma sektörü için hazırlık yaptıklarını ve bu alanda da iddialı olduklarını söyledi. Coşkun yaptığı açıklamada Türkiye'nin en kaliteli dondurmaları arasında olmak için kolları sıvadıklarını, yakın zamanda ve çok uygun fiyatlarla hatta vatandaşların şaşıracağı fiyatla Konyalıları buluşturacaklarını belirtti. Ekrem Coşkun, "Özellikle çocuklarımızın çok seveceği, kaliteli ve lezzetli dondurma için kendi tesislerimizde çok yakın zamanda üretimimiz başlıyor.”  ifadelerini kullandı.