E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Yazar Dr. Cemil Paslı Konya Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluşuyor

16 Ekim 2025 Perşembe 16:41
Konya bu yıl on ikincisi düzenlenecek olan ve kitapseverlerin merakla beklediği Konya Kitap Günleri, 18-26 Ekim 2025 tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Fuar, birçok önemli yazara ev sahipliği yaparken, Araştırmacı-Yazar Dr. Cemil Paslı da söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla bir araya gelecek.

Dr. Paslı, fuar boyunca iki ayrı etkinlikte yer alacak. İlk programı, 19 Ekim Pazar günü saat 16:30'da Çim-ke Yayınevi (Stant No: 215) standında gerçekleşecek olan imza günü. İkinci buluşma ise, fuarın yoğun ilgi görmesi beklenen 20 Ekim Pazartesi günü saat 18:30'daki yine Çim-ke Yayınevi (Stant No: 215) standındaki imza programı olacak.

Ayrıca Dr. Cemil Paslı, 20 Ekim Pazartesi günü saat 17:00'de "İnsan, Eğitim ve Kitap" ana başlığı altında, Malazgirt Salonu'nda "Geçmişten geleceğe Kitaplarla aile olmak..." konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu söyleşi, aynı gün saat 17:00'deki panelin de bir parçasıdır.

Yeni Kitabı "Mutluluk ve Başarı İçin 3+3" İlk Kez İmzalanacak

Dr. Paslı, Konya Kitap Günleri'nde okurlarına özel bir sürpriz de sunuyor. Yazarın merakla beklenen yeni (9.) kitabı "Mutluluk ve Başarı İçin 3+3", fuar programlarında ilk kez kitap dostları için imzalanacak. Yazar, bu kitabında "Her mutlu insan başarılıdır. Ancak her başarılı insan mutlu değildir." mottosundan yola çıkarak, mutluluk ve başarının hayatımızdaki 3+3 temel ilkesini ele alıyor.

Dr. Cemil Paslı, Türk Aleviliği, Kelam İlmi ve Sosyal Hayat, Bilge Kral Aliya'nın Camisi, Anadolu Aleviliği, Hikâyeden Hayat gibi çeşitli konulardaki eserleriyle tanınıyor.

Dr. Paslı, tüm kitap dostlarını, özellikle çocuklarıyla birlikte ailece bu anlamlı buluşmalara davet ettiğini belirterek, "Mutluluk ve başarıyı arayan herkesi standımıza ve söyleşimize bekliyoruz," dedi.

Konya Kitap Günleri 18-26 Ekim tarihleri arasında, her gün 10:00 - 21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

DİĞER HABERLER