E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Fenerbahçe hazırlık maçı: Fenerbahçe-Neftçi Bakü maçı kaç kaç bitti?

15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:01
Yeni Sezon hazırlıklarını Rusya’da sürdüren Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaştı.

Rusya'da katıldığı Pari Premier Cup'ta Rusya temsilcisi Zenit ile 0-0 berabere kalan ancak penaltı atışları sonrası 4-3 kaybeden Fenerbahçe turnuvadaki üçüncü maçında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaştı.

İlk 11'ler:

Fenerbahçe:  Altay, Osayi, Serdar Aziz, Peres, Oosterwolde, Crespo, İsmail, Mert Hakan, Rossi, Kent, Edin Dzeko

Neftçi Bakü: Brkic, Salahli, Aliyev, Buludov, Haghverdi, Mahmudov, Israfilov, Ozobic, Saief, Lebon, Saldanha

Saat 14.00'te başlayan mücadele S Sport Plus'tan canlı yayınlandı. Sarı Lacivertli taraftarlar takımlarının son durumunu ve yeni transferlerin performansını görmek için maça yoğun ilgi gösterdi.

İlk yarıda eşitlik bozulmadı:

Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. Yüzde 64 topla oynama seviyesine ulaşan Fenerbahçe'nin 2 şutundan biri kaleyi tuttu.  Yüzde 36 topla oynama oranına sahip rakip takımın ise 3 şutundan biri kaleye ulaştı. İlk yarıda 305 pas yapan Fenerbahçeli futbolcular yüzde 92 isabetli pas yaptı. Maçta Fenerbahçe adına 1 ofsayt ve 2 kez de korner bayrağı kalktı.

İkinci yarı başladı:

İkinci yarıda her iki takım da peş peşe oyuncu değişiklikleri yaptı. Mücadelenin son bölümlerinde yeni transferler sahneye çıktı. 72. dakikada Kent'in asistini değerlendiren Edin Dzeko takımını öne geçirdi. Fenarbahçe mücadeleyi 1-0 kazandı.

DİĞER HABERLER