E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’da transfer! Forvete 2 Umut

10 Ocak 2024 Çarşamba 11:55
2023-24 sezonu 2. transfer ve tescil dönemi 11 Ocak Perşembe günü itibariyle resmen başladı. Konyaspor’da gözler, bu dönemde yapılacak transferlere çevrildi. Yaklaşık 6 futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim, listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Peki, süreçte hangi aşamaya gelindi? İşte detaylar…

Futbol camiasında gözler, 2023-24 sezonunun 2. transfer ve tescil dönemine çevrildi. 11 Ocak Perşembe günü itibariyle transfer süreci resmen başlarken futbol tutkunları ise gözlerini yapılacak takviyelere çevirdi.

Konyaspor 6 oyuncu alacak

Ligin ilk devresinde kendisinden beklenen performansın oldukça altında kalan yeşil-beyazlılar, bu süreçte yapacağı takviyelerle birlikte yeniden üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Listeyi kesin alınacak 4 oyuncuyla açan Anadolu Kartalı, gelinen son noktada ise bu rakamı 6'ya çıkarttı.

Golcü arayışları sürüyor

Konyaspor'da öncelik forvet hattında. Ligin ilk devresinde gol yollarında büyük sorun yaşayan yeşil-beyazlılar, ağırlıklı olarak rotasını bu noktaya çevirdi. Fenerbahçe'den Umut Nayir ve Trabzonspor'dan Umut Bozok ile ilgilenen Anadolu Kartalı bu oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı kurmaylar zaman-zaman bazı pürüzlerle karşılaşsa da bunları gidermek için de yoğun çaba sarf ediyor.

İkinci rota, orta saha

Konyaspor'un ağırlık verdiği diğer mevkii ise orta saha bölgesi oldu. Sezonun ilk devresinde oyun kurmakta oldukça zorlanan yeşil-beyazlılar, kaliteli bir yabancı oyuncu takviyesiyle bu sorunu çözmek istiyor. Yeşil-beyazlı kurmaylar bu noktada ise listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Takviye sayısı ayrılacak oyunculara göre netleşecek

Şu an için en az 6 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Konyaspor'da, takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre de bu rakam netlik kazanacak. Forvet, orta saha, kanat ve stoper bölgelerine takviyeler yapmayı planlayan yönetim haricinde takımdan ayrılmak isteyen oyunculardan boşalacak bölgelere de takviyeler gerçekleştirecek.

(Mustafa İlker Şen)

 

DİĞER HABERLER