E-gazete
Konyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hem sağ hem de sol kanat arayışında olan Anadolu Kartalı, listesindeki oyuncularla görüşmelerini tek tek sürdürüyor. Konyaspor son olarak, geride kalan sezon Hatayspor forması giyen Bilal Boutobba ile görüşmüş, oyuncuya son teklifini ileterek beklemeye koyulmuştu.
Hatayspor yüksekten uçuyor
Bilal Boutobba'nın kulübü olan Hatayspor, Fransız futbolcu için yüksek bir bonservis belirledi. Bordo-beyazlı ekip 26 yaşındaki oyuncuya tam 3 milyon Euro fiyat biçti. Geçtiğimiz günlerde 3 dönem transfer yasağı cezası alan Hatayspor'un, oyuncuyu elinden çıkartmak adına indirime gitmesi bekleniyor. Bilal Boutobba'nın TFF 1. Lig'de oynamak istemediği de gelen bilgiler arasında.
Konyaspor beklemeye koyuldu
Konyaspor, Bilal Boutobba konusunda beklemeye koyuldu. Hatayspor'un yüksek bonservis bedelini duyan yeşil-beyazlı kurmaylar, oyuncuya ve kulübüne verebileceği son teklifi iletti. Anadolu Kartalı, Bilal Boutobba kanadından olumlu dönüş yapılması halinde resmi işlemlere başlayacak.
(Selman Kaya)