Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig’in 11. haftasında oynanan ve 3-1’lik skorla mağlup olunan Samsunspor maçının ardından konuştu. Uçar, “Çok hata yaptığımız bir maçtı” dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve 3-1'lik skorla mağlup olunan Samsunspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Uçar, "Çok hata yaptığımız bir maçtı” dedi.
"Fazla hata yaptığımız bir maçtı”
Samsunspor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Recep Uçar, "Samsunspor iyi bir takım. UEFA Konferans Ligi'nde de iyi işler yapıyorlar. Böyle maçları kazanabilmek için takım olarak az hata yapmamız lazım. Pozisyona girip gol atamadığımız, genel olarak fazla hata yaptığımız bir maçtı” dedi.
"Beraberliği sağlayabilseydik…”
İlk yarıda skoru berabere getirebilecek pozisyonlara girdiklerini belirten Recep Uçar, bunlardan faydalanamadıklarını dile getirdi. Uçar, "Çok gol pozisyonumuz vardı. Ancak bunları golle sonuçlandırmayı başaramadık” diye konuştu.
"Taraftarımızı evlerine üzgün gönderdik”
Uçar, "Günün sonunda, maçın neticesinde iç sahadaki Beşiktaş maçı sonrası taraftarımızı evlerine üzüntülü gönderdiğimiz bir maç oldu. Samsunspor'u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”