E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

“Konyaspor’u daha ileriye taşıyacağız”

21 Haziran 2025 Cumartesi 15:17
13 Haziran’da gerçekleşen Genel Kurul’da yönetime gelen Ömer Atiker’in listesinde yer alan Yönetim Kurulu üyesi Fikret Serkan Yapalı sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.

13 Haziran'da gerçekleşen Olağan Genel Kurul'da Konyaspor Başkanlığı'na seçilen Ömer Atiker'in listesinde yer alan Yönetim Kurulu üyesi Fikret Serkan Yapalı sosyal medya üzerinden paylaşım yapmış ve camiaya umut vermişti. Konyasporlu yönetici,"Sayın Ömer Atiker başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ile birlikte görev almış olmaktan büyük bir onur duyduğumu ifade etmek isterim. Başkanımıza şahsıma göstermiş olduğu güven için teşekkür ediyor, belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda kulübümüzü daha ileriye taşıyacak çalışmalarda başarıyla katkı sunmayı temenni ediyorum. Yeni yönetim döneminin Konyaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yavru Kartallar'a sponsordu

Geçtiğimiz sezon 1922 Konyaspor takımına isim sponsorluğu yapan genç iş insanı Fikret Serkan Yapalı, Genel kurul sonrası Konyaspor yönetiminde yer aldı ve camiaya umut verdi.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER