E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Potada kriz devam ediyor

31 Mart 2024 Pazar 16:49

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig'de yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor, telafisi olmayan haftalarda birbirinden kritik maçlara çıkacak! Ligin 31. haftasında İstanbul deplasmanında Sigortam.net'e konuk olan ve rakibine 90-64'lük skorla mağlup olarak ligde kalma yolunda ağır yara alan yeşil-beyazlılar direkt rakiplerinden Kocaeli Kağıtspor ve Ormanspor'un mağlup olmalarıyla derin bir nefes aldı. 
 

Düğüm Konya'da çözülecek

Geride kalan 2022-23 sezonunda Basketbol Süper Lig'den düşen ve içinde bulunduğumuz 2023-24 sezonunda da 1. Lig'de var olma çabası gösteren Konyaspor, hayati önem taşıyan 3 karşılaşmaya çıkacak. 7 Nisan Pazar günü evinde ligin son sırasında yer alan Haremspor'u ağırlayacak Potanın Kartalları, hemen akabinde Kocaeli deplasmanında Çayırova Belediyespor'a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar zorlu sezonu evinde oynayacağı Ankaragücü maçıyla tamamlayacak. 

Evde hataya yer yok!

Kâbus gibi bir sezon geçiren Konyaspor, sezonun bitmesine 3 hafta kala kendi ipini kendisi kesecek duruma geldi. Kalan 3 maçın 2'sine evinde oynayacak yeşil-beyazlılar, bu maçları kazanması halinde büyük oranda ligde kalmayı başaracak. Konyalı basketbol severlerin zorlu süreçte takımı yalnız bırakmamaları bekleniyor. (Selman Kaya)

 

DİĞER HABERLER