Zabıt memuru alım ilanı: Dolgun maaşla 73 personel alımı

 Zabıt memuru alım ilanı: Dolgun maaşla 73 personel alımı
2024 yılı Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıt memuru personel alımı ilanı yayınlandı. 73 zabıta memuru başvurusu için şartlar netleşti. Zabıta memuru olarak kimler, nasıl başvurabilir? İşte detaylar…
Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk kez atanmak üzere memur alımı yapacak. Kanunda belirtilen şartları karşılayanlar unvan, sınıf ve derecesine göre dolgun maaşla işbaşı yapacak. 
 
KPSS puan üstünlüğüne göre belirlenecek boş kontenjanlara yapılacak atamalara yönelik ilk açıklama geldi. Zabıta memuru kadrosunda görevlendirilmek üzere kadın ve erkek personel alımı yapılacak. Kadro derecesine göre değişen başvuru şartları KPSS P3 puan türüne göre değerlendirilecek.
 

Zabıta Memuru Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

İlgili fakültenin lisans programından mezun olanlar en az 60 puanla açıkta bulunan pozisyona yönelik atanacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından paylaşılan açık kadrolara başvuruda bulunmak isteyenlerin genel veya özel şartları karşılaması gerekiyor.
 
Başvuracak adayların öncelikle; T.C vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, haklarında suç duyurusu bulunmaması gerekiyor. Görevi yapmaya engel olacak fiziksel ve zihinsel engeli bulunmamalı ve ilan edilen kadronun özel şartları karşılanmalıdır.
 
zabıt memuru alım
 

Zabıta Memuru Kadın ve Erkek Online Başvuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 73 zabıta memuru alımı personel başvuru şartları sınavın yapıldığı tarihte başvuru sahibinin 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Zabıta memuru kadrosuna başvuruda bulunacak erkeklerin en az 1.67 kadınların en az 1.60 metre boyunda olması şartı aranıyor.
 
Personel başvurusu sırasında kuruma gidilerek bizzat form ile dilekçe doldurulabileceği gibi belediyenin internet sitesi üzerinden elektronik kayıt başvurusu yapılabilir. Islak imza ile elektronik ortamda doldurulacak başvuru formu imzalandıktan sonra talep edilen diğer belgelerin arasına eklenecek.
 
zabıt memuru alım ilanı
 

Zabıta Memuru Personel Başvuru Evrakları Nelerdir?

Başvuru sırasında istenen işte o belgeler:
Başvuru formu
Nüfus cüzdanı kimlik kartı aslı veya fotokopisi
Diplomanın aslı veya fotokopisi
Sürücü belgesinin aslı veya fotokopisi
KPSS sonuç belgesinin çıktısı 
İki adet biyometrik fotoğraf
Müracaat edilecek kadroya yönelik başvuru dilekçesi 
 

Zabıta Memuru Personel Sözlü ve Uygulamalı Sınav Usulü!

12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında başvuru belgelerini teslim eden adaylar önce sözlü ardından uygulamalı sınava tabi olacak. Sınava girmeye hak kazanan adaylar 22 Şubat 2024 tarihinde belediyenin online sitesi üzerinden paylaşılacak sınavın yeri konumu ile aynı ilanda belirtilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta memuru alımı için son başvuru tarihi 16 Şubat 2024'tür.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #zabıt #zabıt memuru #zabıt alım #zabıt alım ilanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER