ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA: 2024 asgari ücret belli oldu! İşte net ve brüt asgari ücret

- Güncelleme Tarihi:

 ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA: 2024 asgari ücret belli oldu! İşte net ve brüt asgari ücret
Yeni asgari ücret zammı açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 Asgari Ücreti açıkladı. İşte 2024 net ve brüt asgari ücrette son durum...

Milyonların gözü, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücret zammında...

Doğruda 7 milyon kişiyi dolaylı olarak da tüm toplumu ilgilendiren zam için iki toplantı geride kaldı.

Üçüncü toplantı için açıklanacak tarih merakla beklenirken bugün bir yeni gelişme yaşandı.

Beştepe'de asgari ücret toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi-işveren-hükümet temsilcilerini Beştepe'ye davet etti.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun diğer üyeleri ile yapılacak olan toplantı, saat 16.30'da gerçekleşti.

2024 Asgari ücret ne kadar oldu?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024 yılı asgari ücreti belirlemek için yürüttüğü çalışmaların ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücreti;  17 bin 2 TL olarak açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #2024asgariücret #2024brütasgariücret #asgari ücret zammı açıklandı #asgari ücret ne kadar oldu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER