Biçerdöver kaynaklı yangında yaklaşık 500 dekar ekili alan zarar gördü
Kütahya’nın Emet ilçesi Aydıncık köyünde biçerdöverden çıkan kıvılcımın ekili alanı tutuşturması sonucu çıkan yangında 500 dekar ekili alan zarar gördü.
Aydıncık köyünde hasat yapan biçerdöverden çıkan kıvılcım ekili alanı tutuşturdu. Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye Emet ve Çavdarhisar Belediyesi itfaiye ekipleri ile 4 arazöz ve Orman İşletmesine ait 3 arazöz sevk edildi.
Çevre köylerden gelen çok sayıda pulluk ve tankerli traktörlerinde destek verdiği söndürme çalışmaları sonucu yangın güçlükle kontrol altına alındı.
Yangından yaklaşık 500 dekar ekili alan hasar gördü.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”