İzmir’de 585 şubesi bulunuyor! Buca 71, Bornova 64, Karabağlar 61, Karşıyaka’da 48…

- Güncelleme Tarihi:

 İzmir’de 585 şubesi bulunuyor! Buca 71, Bornova 64, Karabağlar 61, Karşıyaka’da 48…
İzmir’in ticaret hayatına renk katan devasa bir market zinciri, şehrin dört bir yanında hizmet vermek üzere 585 şube ile büyümeye devam ediyor.

HALKIN TERCİHİ BU MARKET!

Yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan bu market, taze ve sağlıklı ürünleriyle müşterilerinin güvenini kazanmış durumda.

İzmir'deki her kesimin taleplerini karşılamak için çeşitlendirilmiş ürün seçenekleri sunan bu dev zincir, aynı zamanda istihdama da önemli katkı sağlıyor.

BİM MARKET

İZMİR'İN HER İLÇESİNDE ŞUBELERİ VAR

Kalabalık alışveriş merkezlerinden uzak, mahallelerde kolay ulaşılabilir konumlarda bulunan şubeleriyle de müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

BİM marketler zinciri, İzmir'de bulunan 585 şubesi ile uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri İzmirlilere alışveriş keyfini en üst düzeyde yaşatıyor.

BİM MARKET

İZMİR'İN İLÇE İLÇE BİM ŞUBE SAYILARI!

İzmir'in 30 ilçesinde bulunan BİM şube sayısı şu şekilde;

Aliağa 17

Balçova 7

Bayındır 2

Bayraklı 44

Bergama 14

Beydağ 1

Bornova 64

Buca 71

Çeşme 14

Çiğli 29

Dikili 9

Foça 5

Gaziemir 18

Güzelbahçe 4

Karabağlar 61

Karaburun 2

Karşıyaka 48

Kemalpaşa 21

Kınık 2

Kiraz 2

Konak 31

Menderes 19

Menemen 35

Narlıdere 6

Ödemiş 10

Seferihisar 12

Selçuk 5

Tire 7

Torbalı 34

Urla 13

Kaynak: Haber Merkezi

  • #izmir #bim

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER