Meteoroloji az önce duyurdu | Geliyor gelmekte olan! Karaman’da o günlerde sakın evden çıkmayın: Saatlerce sürecek!

- Güncelleme Tarihi:

 Meteoroloji az önce duyurdu | Geliyor gelmekte olan! Karaman’da o günlerde sakın evden çıkmayın: Saatlerce sürecek!
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Karaman son dakika hava durumu raporlarını güncelledi. İlçe ilçe uyarı yapıldı. Karaman’a günlerce sürecek yağışlar geliyor! Sakın o tarihlerde evden çıkmayın. İşte Karaman hava durumu

Karamanlılar hazır olun.. Meteoroloji tarih verip peş peşe uyardı. Geliyor gelmekte olan! Karaman'da hava nasıl, Karaman'da yağış var mı? Son dakika Karaman hava durumu..

Karaman'da gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel raporlara göre Karaman ve ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. 27 Nisan Cumartesi itibariyle 29 Nisan Pazartesi günüde devam edecek. Vatandaşların tedbirli olmasında fayda var. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Karaman hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 29°

Yarın için Karaman hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 30°

27 Nisan 2024 Cumartesi Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 27°

28 Nisan 2024 Pazar Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 28°

29 Nisan 2024 Pazartesi Karaman hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 28°

Karaman için 5 günlük hava durumu tahmini:

(Sibel Elmas)

 

  • #karaman hava durumu #karaman son dakika hava durumu #karaman #meteoroloji karaman #karamanda hava #hava durumu son dakika #son dakika karaman hava

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER