Konya Birlik Vakfı, Konyalıları iki önemli programda bir araya getiriyor. Programların konuğu ise Ayasofya Camii Baş İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay olacak.
Aile içi iletişim ele alınacak
Programların ilki, Konya Birlik Vakfı tarafından düzenlenen "Aile İçi İletişim Problemleri ve Çözüm Yolları” başlıklı konferans olacak. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ın konuşmacı olarak katılacağı program, 28 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da Konya Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek.
Sabah namazında buluşma
Pazar günü de Prof. Dr. Ay, Konya Birlik Vakfı tarafından Konyalılarla Sultan Selim Camii'nde sabah namazında buluşacak. 29 Haziran Pazar günü "Ailemle Sabah Namazındayım” programı saat 04.45'te başlayacak.
Namazın ardından zikir ve dua programı icra edilecek; katılımcılara çorba ikramı yapılacak.
Mehmet Emin Ay kimdir?
1 Nisan 1963 tarihinde Van'da doğan Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Van İmam-Hatip Lisesi'ni 1980 yılında, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni 1984 yılı Haziran döneminde birincilikle bitirdi. Mezuniyet sonrası açılan sınavlarda başarılı olarak, aynı fakülteye 8 Ekim 1984'te Din Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi olarak atanan Mehmet Emin Ay, 1986 yılında Yüksek Lisansını, 1992 yılında ise Doktorasını tamamladı. 1993 yılında askerlik görevini yerine getirdi. 1995 yılında Doçent, 2001 yılında ise Profesör oldu.
Kaynak: Haber Merkezi