Konya’da 24 saatte 4 deprem! Konya bugün sallandı mı? | Konya’da son depremler

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 Konya’da 24 saatte 4 deprem! Konya bugün sallandı mı? | Konya’da son depremler
AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan güncel verilere göre Konya’nın o ilçesinde 24 saatte 3 deprem oldu. Konya bugün sallandı mı, Konya’da deprem oldu mu, Konya son depremler listesi..
AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan son güncel verilere göre Konya'da bugün deprem oldu mu, Konya bugün sallandı mı? Konya'da son depremler listesini sizler için derledik.
 
Konya'da 24 saatte 4 deprem!
 
Konya'da 31 Ocak Çarşamba günü 4 deprem meydana geldi. Bu depremlerden 3'ü Selçuklu ilçesinde kaydedilirken diğeri ise Tuzlukçu ilçesinde yaşandı.
 
Erzincan'da 4,3 büyüklüğünde deprem
 
Yaşanan depremlerin büyüklüğü ve saatleri şu şekilde;
 
31.01.2024 saat 08:11 1.4 büyüklüğünde SARICALAR-SELCUKLU (KONYA)
 
31.01.2024 saat 02:07 1.5 büyüklüğünde SARICALAR-SELCUKLU (KONYA)
 
31.01.2024 saat 01:52 2.2 büyüklüğünde SARICALAR-SELCUKLU (KONYA)
 
31.01.2024  saat 00:39 1.8 büyüklüğünde TURSUNLU-TUZLUKCU (KONYA)
 
Malatya'da deprem

Konya'da bugün deprem oldu mu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD ülkemizde meydana gelen depremler hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Yaşanan depremlerin detaylarını öğrenmek isteyen Konyalılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin sosyal medya hesapları ve resmi sitesini ziyaret ediyor.

Malatya'da 4,9 büyüklüğünde deprem

Vatandaşlar arama motorlarında "Konya'da en son deprem nerede oldu" ve "Konya'da deprem mi oldu" şeklindeki sorularına sıklıkla yanıt arıyor.

Konya son depremler listesi;
 
 
  • #konya #konya deprem #deprem konya #konya son depremler #konyada deprem #konya sallandı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • OA
    Osman ak
    174 gün önce

    Konyada deprem olmaz diyemlrt baksın görsün bunlar yarın daha da artar Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER