Konya’da inşaat halindeki KYK yurdunda korkutan yangın
Konya’nın Kulu ilçesinde yapımı devam eden 600 kişilik Kredi Yurtlar Kurumunun (KYK) çatısında yangın çıktı.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dinek Mahallesi'nde inşaatı devam eden 600 kişilik ve 6 katlı olan KYK yurdunun çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle çatının tamamını sardı.
İhbar üzerine bölgeye 112 Sağlık, Polis ve Konya Büyükşehir Belediyesi Kulu İtfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangın ekiplerin müdahalesi ile söndürülerek kontrol altına alınırken, bir işçide yangın nedeniyle oluşan dumandan etkilendi.
Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, inşaat alanını ziyaret ederek, firma yetkilerine ve işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”