DOLAR
38,80
EURO
43,12
STERLİN
51,44
GRAM
4.097,58
ÇEYREK
6.733,73
YARIM ALTIN
13.458,45
CUMHURİYET ALTINI
26.791,81

Konya’da minibüsün çarptığı çocuk 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

 Konya’da minibüsün çarptığı çocuk 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konya’nın Karapınar ilçesinde minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi, 8 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 5 Mayıs'ta Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Reşadiye Mahallesi Eşeli Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; H.K. yönetimindeki 42 ABG 230 plakalı minibüs yolun karşısına geçmeye çalışan Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki İsmet Tunç'a çarptı.

Tunç, ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlike kaydıyla Konya'ya sevk edildi. Tedavisi devam eden İsmet Tunç, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İHA

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • A
    Abdulkadir
    2 saat önce

    Allah cc rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER