Konya’da sürücülerin cepleri yandı! Denetimlerde binlerce araç kontrolden geçti: 516 bin 790 TL ceza..

 Konya’da sürücülerin cepleri yandı! Denetimlerde binlerce araç kontrolden geçti: 516 bin 790 TL ceza..
Konya’da Yılbaşı Trafik Tedbirleri kapsamında trafik denetimi ve kontrolü icra edilmiştir. Bunlar olmadan trafiğe çıkanların cepleri yandı. İşte detaylar..

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 29 Aralık 2023 01 Ocak 2024 tarihlerinde Yılbaşı Trafik Tedbirleri gerçekleştirildi. Tedbirler kapsamında trafik denetimi ve kontrolü icra edildi. 

Konya'da trafik denetimi! 69 araç trafikten men edildi

Yapılan uygulamaya 95 Jandarma Trafik Timleri, 203  personelin katıldı. Denetimlerde toplam 6.627 sürücü/araç kontrol edildi.

Konya Yunak'ta cayrokopter destekli trafik denetimi - Son Dakika

Uygulama sonucunda;

 171 idari yaptırım karşılığında 516.790 TL idari para cezası uygulandı.

 13 sürücü belgesi alkollü araç kullanımı nedeniyle geçici olarak geri alındı. 

 60 araç/sürücü trafikten men edildi. 

Konya'da yaya öncelikli trafik denetimi - Konya Haberleri

(Selman Kaya)

  • #konya #konya haber #konya tarfik #konya trafik denetimi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER