DOLAR
40,28
EURO
46,62
STERLİN
53,99
GRAM
4.298,32
ÇEYREK
7.065,53
YARIM ALTIN
14.132,05
CUMHURİYET ALTINI
28.132,85

Konya’da tren ile kamyonet çarpıştı! Sürücüsü hayatını kaybetti

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da tren ile kamyonet çarpıştı! Sürücüsü hayatını kaybetti
Konya’nın Akşehir ilçesinde hemzemin geçitte trenin çarptığı kamyonetin sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mehmet Mete (61) idaresindeki 42 AYK 62 plakalı kamyonet, Gölçayır Mahallesi yakınlarında bulunan hemzemin geçitten geçmeye çalıştığı sırada, İzmir-Konya seferini yapan yolcu treninin çarpması sonucu şarampole yuvarlandı.

Araçta sıkışan sürücü Mete, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücünün cansız bedeni, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Akşehir İtfaiye Merkezi ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Mete'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER