DOLAR
40,60
EURO
47,58
STERLİN
54,67
GRAM
4.370,54
ÇEYREK
7.175,47
YARIM ALTIN
14.351,94
CUMHURİYET ALTINI
28.570,62

Konyalı Şehit Muharrem Can’ın babası konuştu: “Herkese yardım ederdi’’

- Güncelleme Tarihi:

 Konyalı Şehit Muharrem Can’ın babası konuştu: “Herkese yardım ederdi’’
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan AKUT gönüllüsü ve TUSAŞ çalışanı uçak mühendisi Muharrem Can’ın babası İbrahim Can, oğlunun, herkese karşılıksız yardım eden bir yapısı olduğunu belirterek, “Fakir babasıydı. Yoksulları, yetimleri, kimsesizleri, ihtiyaç sahibi herkesi düşünen bir yapısı vardı. Yardım kuruluşlarında görev almak onun ayrıca bir meşguliyet alanıydı“ dedi.

Şehit babası İbrahim Can, "Herkese karşılıksız, karşılığı olmaksızın yardım yapan bir yapısı vardı. Fakir babasıydı. Yoksulları, yetimleri, kimsesizleri, ihtiyaç sahibi herkesi düşünen bir yapısı vardı. Evlenmedi. Bütün vaktini, mesaisini, işine ve sosyal ortama verdi. Öyle bir yapısı vardı. Olumlu düşünürdü. Sadece işine aşıktı. Biraz da macera severdi. Yardım kuruluşlarında görev almak onun ayrıca bir meşguliyet alanıydı. Çok aktif bir yapısı vardı" dedi.

Oğlunun Kahramanmaraş depreminde de bölgeye gittiğini anlatan İbrahim Can, "O gün iş yerinden izin alarak gitti. 15-20 gün orada enkaz kaldırdı. Enkazdan ölü, yaralı, sağ çok kişi çıkardı. Çok kişiyle dostluğu var. Halen konuştuğu insanlar var. İşte bunun hayattaki kazancı da bu. Şimdi yeşil vatan deyince vazgeçilmeyen bir unsur değil mi? Yani o olmazsa olmaz değil mi? O da bunun için gitti. Allah'ım, vatanın, milletin bekasını sonsuz etsin, bu millete, bu devlete zeval vermesin" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • PR
    Prof.Dr. Ramazan Acar
    17 saat önce

    Ne mutlu sana baba, hayırlı evlat yetiştirmişsin. Allah'a anlın ak gidersin.herkes o gün seni kıskanır. Allah senden evladından razı olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER