SON DAKİKA HAVA DURUMU | Konya’da kar beklerken yaz geliyor! 48 saat etkisi altına alacak: Meteoroloji’den duyuru geldi!

 SON DAKİKA HAVA DURUMU | Konya’da kar beklerken yaz geliyor! 48 saat etkisi altına alacak: Meteoroloji’den duyuru geldi!
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü’nden alınan güncel verilere göre Konya’da hava durumu tahmin raporları açıklandı. Konya’ya kar ne zaman yağacak, Konya’da kar var mı, Konya’da hava durumu nasıl? Konya ve 31 ilçe için 2 güne işaret edildi. İşte Konya’da 5 günlük hava durumu..

Konya'da soğuk giden havalar yerini güneşli günlere bırakıyor. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya ve 31 ilçede 5 günlük hava tahmin raporlarını açıkladı. Verilere göre Konya'da 2 güne dikkat uyarısı geldi. 

KONYA HAVA DURUMU | Konya'ya yağmur geliyor!

Konya ve 31 ilçe için 5 günlük hava tahmin raporları açıklandı. Buna göre Konya'da kar yağışı beklenirken 2 gün Konya'da yağmurlu hava etkili olacak. Vatandaşların tedbirli olmasında fayda var. 16 Ocak Salı ve 17 Ocak Çarşamba günü yağışlı hava Konya'yı etkisi altına alacak. 

Camı pencereyi kapatın! Meteoroloji'den kırmızı alarm: Konya'ya kuvvetli  yağış uyarısı geldi!

Konya'ya kar ne zaman yağacak, Konya'da kar bekleniyor mu?

Soğuk havaların etkisini gösterdiği Konya'da kar var mı, kar ne zaman yağacak, Konya'da kar yağışı bekleniyor mu soruları cevap arıyor. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden Konyalılara duyuru geldi. Konya ve 31 ilçe için paylaşılan güncel hava tahmin raporuna göre Konya'da kar yağışı beklenmiyor. Ancak soğuk hava etkisini göstermeye devam edecek.

Tarih verildi! Konya'da o güne DİKKAT! Önleminizi alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Çok Bulutlu, sıcaklık 9°

Yarın için Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 11°

17 Ocak 2024 Çarşamba Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 10°

18 Ocak 2024 Perşembe Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 14°

19 Ocak 2024 Cuma Konya hava durumu Çok Bulutlu, sıcaklık 15°

KONYA'DA HAVA NASIL? | Konya ve 31 ilçe için 5 günlük hava durumu tahmini

 

(Sibel Elmas)

 

  • #konya #konya haber #konya hava durumu #konya 8.bmlge müdürlüğü #konya meteoroloji #konya kar #konya kar yağışı #konya sağanak #konya yağmur

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER