Muhalefet cenahı fena karıştı! Dünkü dostlar düşman oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Muhalefet cenahı fena karıştı! Dünkü dostlar düşman oldu
“DEM Parti’ye kapıyı kapattığını“ söyleyen CHP’li Aday Burcu Köksal, partide krize neden olmuş; Fatih Portakal, Köksal’ın Kılıçdaroğlu’ndan talimat aldığını iddia etmesiyle eski dostlar birbirine düşman oldu.

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye kapıyı kapatmasının başlattığı krizin yankıları devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köksal'a tepki gösterdi. CHP'ye yakın medyada ise, Köksal'ın CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan talimat aldığını iddia edenler oldu.

Eski dostlar birbirine düşman oldu

Sözcü TV'nin sunucusu Fatih Portakal, "Bilinçli bir şekilde partisine zarar verdiğini düşünüyorum. Talimatı da bir şekilde eski ekipten aldığını düşünüyorum. Bunu kanıtlamam mümkün değil size" demişti. Portakal ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, "basiretsiz" diyerek, İBB Başkanı İmamoğlu'nun "duruşunu" örnek göstermişti.

Kılıçdaroğlu'ndan Portakal'a sert tepki

Fatih Portakal'ın İddiaların muhatabı olan Kılıçdaroğlu, Portakal'a sert tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Had bilmez edepsizlere; Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir. Buna en başta ben müsaade etmem" dedi.

Millet İttifakı'nı kendisinin büyüttüğünü ve serpildiğini gururla izlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi?" ifadelerini kullandı.

"İspatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir''

Kılıçdaroğlu, Portakal'ın kendisi hakkındaki iddiasına ise şöyle tepki gösterdi:

"İspatlayamam ama' diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!

Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da namerttir!"

Burcu Köksal CHP'yi karıştırdı!

Afyon'daki milliyetçi oyları yanına çekmek isterken Burcu Köksal, CHP'de karışıklığa neden oldu. Köksal'ın konuşmasından sonra Özgür Özel iki kez kendini ezdirirken, Ekrem İmamoğlu ise DEM oylarının kaçma ihtimalinden çok korktuğu orta çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER