Konyaspor Ali Çamdalı’ya emanet edildi! Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut Kontv’de duyurdu

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor Ali Çamdalı’ya emanet edildi!  Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut Kontv’de duyurdu
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Kontv’de yayınlanan Spor Gündemi’ne bağlandı. Kulübün son durumuna dair birçok konuya açıklık getiren Bulut, kalan 4 maçta takımı sportif direktör Ali Çamdalı’ya emanet edeceklerini söyledi

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez programı olan Spor Gündemi'ne telefonla bağlandı. Bulut, teknik direktör Fahrudin Omerovic'in ayrılığının ardından sportif direktör Ali Çamdalı'nın; kalan 4 maçta takımın başında yer alacağını söyledi. Adem Bulut'un açıklamalarındaki konu başlıkları şu şekilde...

"Alanya maçıyla rahatlamak istiyorduk”

Anadolu Kartalı'nın 2. başkanı Adem Bulut, teknik direktör ayrılığı öncesindeki süreçten bahsetti. Bulut; "Kasımpaşa maçından sonra Alanyaspor maçını kazanıp rahatlamak istiyorduk. Ne olduğunu tam anlamadan oynadığımız futbol ve sonunda mağlup olmamız bizi üzdü. Daha sonrasında da Sivasspor maçına gittik. Dedik ki ‘En azından bu maçı alırsak daha iyi olacağız' ama buradan da puan alamadık. Bu 2 maçta oynanan oyun da bizi çok tatmin etmedi. Çıkan kadrolarla ilgili bir problemimiz vardı. Geldiğimiz noktada da Fahrudin Omerovic hocamıza teşekkür ederek karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık” dedi.

"Hoca arayışlarımıza hızlı başladık”

Adem Bulut, "Takım hızlı bir şekilde toplanıp, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacak. Biz de hızlı bir şekilde yeni bir hoca arayışına girdik. Son 4 maçımız kaldı. Bu 4 maçta ‘Kimlerle devam edebiliriz, hangi hocalarla görüşebiliriz' düşüncesine girdik. Bizim Omerovic'ten önce de görüştüğümüz isimler verdi. O gün de Konyaspor'a gelmek istememişlerdi. Konyaspor'un yapısı ve bulunduğu durumdan dolayı. Ama sağ olsun Omerovic hoca Konya'yı sevdiği için ve Konya'yı bildiği için gelmişti. Gerçekten bugüne gelmemize ve emekleri var. Ben şu anda kendisine buradan teşekkür ediyorum. Ama geldiğimiz noktada bir değişikliği olması gerekiyordu. Geldiğimiz noktada Fahrudin Omerovic ile görüşerek yollarımızı ayırdık” diye konuştu.

"Ali Çamdalı hocamız, takımın başında olacak”

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Yeni hocamıza karar vermiş bulunmaktayız. Şu andaki mevcut sportif direktörümüz olan Ali Çamdalı Hoca ile son 4 maçta devam edeceğiz. Kaptanımız Ali Çamdalı'ya takıma emanet ediyoruz ve ona güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

"İstişarede hayır vardır”

Adem Bulut, "Hocayı gönderirken yönetim kuruyla istişare edildi. Oybirliği ile hocaya gönderdik. Şu andaki gelen hocamız da istişare edildi. Ve Ali Çamdalı kararı aslında yönetim kurulunun oybirliği ile almış olduğu karar. Her istişarede bir hayır olacağını Konyamız için hayırlı olacağını düşünüyorum. Ne olursa olsun. Artık kendi içimizde alakalı bu son 4 maçta en az 4 puan veya 6 puan alıp diğer maçlara bakmaksızın ligde kalmak istiyoruz. İnşallah bunları alacak gücümüz var. Ben Ali Hocamı Ali Çamdalı'ya da güveniyorum. İnşallah buradan çıkacak sonuç hayırlı olur” dedi.

"Biraz sakin kalmalıyız”

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, "Ben buradan camiamıza da seslenmek istiyorum. Sosyal medyada mesaj atan birçok arkadaşımızı görüyorum. Biraz daha sukübetle, biraz daha sakin kalabiliriz. Eleştiri oklarını biraz daha aşağıya çekmeliyiz. Çünkü tamam biz bir şeylerle uğraşırken yanlış yapabiliyoruz. Transfer de olur, verdiğimiz kararlarda da olabilir. Haliyle bir şeylerle mücadele ediyoruz. Ama bunun için doğru zaman değil. İnşallah Konyaspor'u kümede tutalım, sonra şapkamızı önümüze koyalım. Transfer mi konuşacağız aldığımız kararları mı konuşacağız maddi konuları mı konuşacağız bunları masaya yatırırız” diye konuştu.

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER