E-Ticaret Sitenizi Yüzde 50 İndirimli Açın! Son Gün 31 Ocak…

 E-Ticaret Sitenizi Yüzde 50 İndirimli Açın! Son Gün 31 Ocak…
E-ticarete adım atmak için fırsat kollayanlara beklenen %50 indirim kampanyası geldi. DenizBank’ın İşletme Kart sahiplerine özel sunulan bu ayrıcalıklı tekliften nasıl yararlanılabilir? İşte detaylar…

Teknolojinin gelişmesi ile beraber internet kullanımı hızla yaygınlaştı. Bu durum alışveriş seçeneklerini yerel mağazalardan ve fiziki mekanlardan online internet sitelerinde taşıdı. Markasını ya da ürününü internet ortamında pazarlamak isteyenler e-ticaret uygulamalarını araştırıyor.

T-Soft e-ticaret paketinde %50'ye varan indirim kampanyası Denizbanklılar için bu süreci daha kolay hale getiriyor. 31 Ocak tarihinde sona erecek kampanyadan yalnızca banka müşterileri faydalanabilir.

Denizbank ile E-Ticaret Sitesi Nasıl Ucuza Açılır?

Denizbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan görüntülü görüşme adımlarını tamamlayarak kullanıcı hesabı açanlar e-ticaret sitesini ucuza getiriyor. T-Soft e-ticaret paketlerinde başlatılan %50 indirim devam ediyor.

Kampanya dönemi boyunca her hak sahibi bu tekliften yalnızca tek bir e-ticaret sitesi için kullanabilir. Kampanya dahilinde bankanın sunduğu kod ile yapılacak harcamalarda indirim geçerlidir. Banka müşterisi olup İşletme Kart başvurusunda bulunup onay alanlar ancak bu kampanyadan yararlanabilir.

E-Ticarette Yüzde 50 İndirim Kampanyası Nedir? Kampanya Kodu…

E-ticaret paketlerinde %50 indirim kazanabilmek için bankanın kampanya kodunu alarak T-Soft ekranı üzerinde istenen bilgi alanına girmek ve ardından satın almak yetecek. Satın alma işlemleri tamamlandığı anda %50 indirim aktif hale gelir. 20 yıllık tecrübeye sahip olan e-ticaret platformunda adını kanıtlamış T-Soft KOBİ'lere destek amaçlı olarak başlattığı kampanya ile büyük ses getirdi.

Yurt içinde veya yurt dışında satış amaçlı ticaret sitesi kuracak olanlar güvenilir sanal mağaza kurulumunu yüzde 50 ile indirimli olarak tamamlayabilecek. DenizBank'ın T-Soft işbirliği ile başlattığı kampanyası stoklarla sınırlıdır. Kampanya farklı banka kampanyaları ile birlikte birleştirilerek kullanılamaz.

İşletme Kart Sahiplerine Özel Diğer Ayrıcalıklar…

İşletme kartı sahipleri MasterKOBİ ayrıcalığından Denizbank ile 365 gün faydalanabiliyor. T-Soft ile %50 indirim kampanyası dışında işletme kartını kullanarak ETYS firması üzerinden kadın girişimcileri özel %50 indirim fırsatından yararlanabilir. Ofix teknoloji mağazasından yapılacak 3.000 TL ve üzeri harcamalarda 650 TL'ye varan indirim kazandıran kampanyaya başvurulabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER