E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da düğün yolunda kaza meydana geldi: 1 ölü, 3 yaralı

03 Eylül 2023 Pazar 21:12
Konya’nın Beyşehir ilçesinde düğün davetlilerini taşıyan minibüs devrildi, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir düğüne katılanları taşıyan minibüsün tarlaya devrilmesi sonucu üzücü bir kaza meydana geldi. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı. Olay, Beyşehir-Konya Kara yolu üzerinde gerçekleşti. İşte detaylar:

Olay, Beyşehir-Konya Kara yolu üzerinde Bayındır Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Minibüsün şoförü Havva İnan, 42 KC 309 plakalı aracı Konya istikametine doğru sürdüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç tarlaya devrildi. Kazanın ardından polis, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Kazada yaralanan sürücü Havva İnan ile araçta bulunan F.İ., A.İ. ve M.İ. acil olarak ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine sevk edildi ve burada tedavi altına alındılar. Ancak, sürücü Havva İnan'ın durumu çok ciddiydi ve hayati tehlikesi nedeniyle Konya'ya nakledildi. Ne yazık ki, yapılan tıbbi müdahalelere rağmen Havva İnan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar A.İ. ve M.İ. ise Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Kazada bulunanların, akrabalarının düğününe katılmak üzere Beyşehir'den Konya istikametine seyahat ettikleri öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

DİĞER HABERLER