E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’dan başladı dalga dalga yayıldı! Saadet’e değil Erdoğan’a oy verecekler

12 Mayıs 2023 Cuma 12:14
Milli Görüş Hareketinin kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşları 14 Mayıs seçimlerinde Saadet Partisi’ne değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecek.

İlk açıklama Konya'da yapılmış, Akıncılar Grubu Sözcüsü Salih Sedat Ersöz,  Necmettin Erbakan Hoca'nın yol arkadaşları olarak 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı.



Konya'daki toplantının ardından Kayseri, Elazığ, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de toplantılar yapıldı. 73 Selamet Kuşağı Akıncıları, CHP'nin başını çektiği Millet ittifakına katılan Saadet Partisi yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. 



73 Selamet Kuşağı Akıncılar Grup Başkanı Ahmet Tanrıverdi "Bizler 73 Selamet Kuşağı Akıncıları olarak, tavrımızı net bir şekilde ortaya koyarak, Saadet Partisinin almış olduğu kararı tanımadığımızı, "Cumhur İttifakını ve onun değerli adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı" destekleyeceğimizi kararlılıkla kamuoyuna saygı ile bildiriyoruz" dedi.




 

DİĞER HABERLER