E-gazete
Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen Lavanta Festivali'nin kapanış gününde, Kızılay Karatay Şubesi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Festival alanında kurulan stantta, Kızılay gönüllüleri tarafından hazırlanan aşureler, festivali ziyaret eden yaklaşık 3000 kişiye ikram edildi.
Bu özel etkinlik, hem Lavanta Festivali'ne katılan vatandaşlara hoş bir sürpriz oldu hem de Kızılay'ın yardımlaşma ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Vatandaşlar, özenle hazırlanan aşurelere yoğun ilgi gösterirken, Kızılay Karatay Şubesi'nin bu anlamlı jestinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kızılay Karatay Şubesi Başkanı Serkan Yayla yaptığı açıklamada, "Karatay Belediyesi'nin düzenlediği bu güzel Lavanta Festivali'nin son gününde, vatandaşlarımızla bir araya gelmekten ve onlara aşure ikram etmekten büyük mutluluk duyduk. Aşure, birlik, beraberlik ve paylaşmanın sembolüdür. Bu vesileyle, toplumumuzdaki dayanışma ruhunu güçlendirmeyi ve Kızılay'ın her zaman vatandaşının yanında olduğunu bir kez daha göstermeyi amaçladık. Emeği geçen tüm gönüllülerimize ve destek veren Karatay Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz," dedi.
Etkinlik, festivalin son gününe tatlı bir kapanış yaparken, Kızılay Karatay Şubesi'nin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.