DOLAR
42,16
EURO
49,07
STERLİN
56,70
GRAM
6.133,86
ÇEYREK
10.088,60
YARIM ALTIN
20.078,80
CUMHURİYET ALTINI
40.087,20

Konya’da tır traktöre bağlı tarım makinesine çarptı: 1 yaralı

 Konya’da tır traktöre bağlı tarım makinesine çarptı: 1 yaralı
Konya’nın Karapınar ilçesinde seyir halindeki tırın traktöre bağlı tarım makinesine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.

Kaza, Adana Konya Kara yolu üzeri Karapınar ilçesi Akören mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar'dan Ereğli istikametine seyir halinde olan Y.Y. idaresindeki 42 S 7745 plakalı tır, aynı yönde seyir halinde olan S.G. idaresindeki 42 EKG 18 plakalı traktöre bağlı tarım makinesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör şarampole devrilirken, hafif yaralanan traktör sürücüsü Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER