E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da AK Parti Mahalle İstişaresi

14 Eylül 2025 Pazar 15:00
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları istişare toplantısında 1137 mahalle başkanı bir araya geldi. Toplantıya milletvekilleri ve belediye başkanları da katılırken, Konya’nın her köşesinden gelen katılımcılar “AK davanın sesi” olarak vurgulandı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen mahalle başkanları istişare toplantısına yoğun katılım gerçekleşti. Programa AK Parti Konya Milletvekilleri ve Belediye Başkanları da katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Konya AK Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen, Konya'nın 31 ilçesinden gelen 1137 mahalle başkanının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu salon, Konya'mızın her köşesinden, her sokağından, her evinden yükselen AK davanın sesini temsil eden 1137 yiğit kardeşimizle dolup taşmış durumda. Bu sayı sadece bir rakam değildir,milyonlarca Konyalı'nın umudu, emeği ve inancı demektir.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise şehirde yürütülen projeler ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Altay, "3 Mayıs 2018'de devraldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. ‘Konya'nın hayallerini el ele vererek gerçekleştiriyoruz' sloganıyla, merkezde bugüne kadar el atılmamış pek çok problemi çözmek için gayret gösteriyoruz. Eski Sanayi'nin taşınması, Konya Cephaneliği'nin ve askeri alanların şehir dışına çıkarılması, sosyal projeler… Tüm bu çalışmalar Türkiye'de de büyük ilgi görüyor. Özellikle 1137 mahallemizde Büyükşehir Yasası'nın faydasını göstermek için yoğun çaba sarf ediyoruz.”dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise partinin Türkiye'ye hizmet yolundaki bağlılığını vurgulayarak "Bizim davamıza olan bağlılığımız sayesinde, hamdolsun Türkiye'yi bugünlere getirdik.'' dedi.

DİĞER HABERLER