E-gazete
Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan İnce Minare Sokak üzerinde akşam saatlerinde yaşanan olay, mahallede gerginliğe yol açtı.
İddialara göre, bir kafede çalışan garson kıza müşteri tarafından sarkıntılık yapıldı. Durumu öğrenen genç kızın abisi Y.Ö., yanında üç kişiyle birlikte kafeye geldi.
Tartışma kısa sürede büyüdü
Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir arbedeye dönüştü. Yaşanan kavga sırasında 16 yaşındaki Atilla D. kolundan bıçakla yaralandı.
Yaralı hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde 2 adet bıçak bulundu.
Yaralı genç, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
4 kişi gözaltına alındı
Olayla bağlantılı olarak Y.Ö. ile birlikte hareket ettiği belirtilen 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet ekipleri, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.