E-gazete
Konya'nın lgın ilçesinde Belediye tarafından hizmete sunulan sosyal tesisler, hem öğrenciler hem de emekliler için uygun fiyatlı yemek imkanı sunarak büyük takdir topladı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen bu projede, 3 çeşit yemek sadece 100 TL olarak belirlendi.
3 Çeşit Yemek Sadece 100 TL
Ilgın Belediyesi'nin sosyal tesislerinde sunulan yemek hizmeti, özellikle sabit geliri olan öğrenciler ve emekliler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Günlük olarak hazırlanan 3 çeşit yemekten oluşan menüler, hem doyurucu hem de hijyenik koşullarda sunuluyor. Üstelik bu hizmetin bedeli sadece 100 TL.
Öğrencilere ve Emeklilere Büyük Kolaylık
Belediyenin bu adımı, ilçedeki öğrenciler ve emekliler arasında büyük memnuniyet yarattı. Özellikle şehir dışından gelen öğrenciler için bu tür desteklerin önemli olduğuna dikkat çekilirken, sabit gelirli emekliler de uygulamanın devamlılığına dair beklentilerini dile getiriyor.
Sosyal Belediyecilikte Örnek Adım
Ilgın Belediyesi'nin bu uygulaması, sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir örnek olarak öne çıkıyor. Halkın temel ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeyi hedefleyen belediye, benzer sosyal projelerle hizmet ağını genişletmeyi planlıyor.
(Mustafa İlker Şen)