DOLAR
41,45
EURO
48,46
STERLİN
56,19
GRAM
4.918,74
ÇEYREK
8.074,11
YARIM ALTIN
16.140,75
CUMHURİYET ALTINI
32.124,88

Konya’da tilki ile kedinin sıra dışı dostluğu kamerada

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da tilki ile kedinin sıra dışı dostluğu kamerada
Konya’nın Kulu ilçesinde ender rastlanan bir manzara objektiflere yansıdı.

İlçeye bağlı Tuzyaka Mahallesi'nde bir müstakil evin bahçesine gelen tilki ile bahçedeki kedi yan yana görüntülendi.

Akşam saatlerinde aç kaldığı tahmin edilen tilki'nin yiyecek aramak için bahçeye geldiği, bahçede bulunan kediyle ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı görüldü. Görüntülerde tilki ve kedi'nin sakin tavırlarla aynı ortamda bulunması dikkat çekti. 

Ev sahibi, doğada nadiren rastlanan bu dostane görüntülerin şaşkınlık uyandırdığını belirterek, "Tilki ile kedinin kavga etmesini beklerken dostane halleri bizleri gülümsetti.” ifadelerini kullandı.

Tilki, bahçede kendisi için bırakılan yiyecekleri yedikten bir süre sonra evin bahçesinden ayrıldı.

 


 

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER