E-gazete
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suçla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucunda Kadınhanı ilçesinde ruhsatsız içki satışı yapılan bir iş yerine operasyon düzenledi.
Kaynakçı Dükkanında Ruhsatsız Satış Yapıldığı Tespit Edildi
26 Haziran 2025 tarihinde Kadınhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucunda, bir şahsın kaynakçı dükkanı ve depo olarak kullandığı iş yerinde gerekli izin ve ruhsatlar olmadan perakende alkollü içki satışı yaptığı belirlendi.
472 Şişe Alkollü İçeceğe El Konuldu
Yapılan aramalarda, çeşitli markalara ait 472 şişe alkollü içecek bulundu. Ruhsatsız şekilde satışa sunulan içkilere el konularak muhafaza altına alındı.
120 Bin Liranın Üzerinde Para Cezası Kesildi
Şüpheli şahsa 4733 sayılı Kanun kapsamında 120.482 TL idari para cezası uygulandı. Konuya ilişkin adli ve idari işlemlerin sürdüğü bildirildi.
(Sibel Elmas)