E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya Numune Hastanesi’nin Başhekimi Değişti

06 Ekim 2025 Pazartesi 15:04
Konya’da sağlık sektöründe uzun yıllardır görev yapan, bir dönem Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de Başhekimliği görevini yürüten Op. Dr. Ali Haydar Dadacı, Konya Numune Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı.

Konya Numune Hastanesi'nin Başhekimi değişti.

Konya Numune Hastanesi'nin 2021 Nisan ayından bu yana Başhekimlik görevini yürüten Doç. Dr. Halil Ekrem Akkurt'un yerine Op. Dr. Ali Haydar Dadacı atandı.

Göreve başladı

Sağlık alanında uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan ve gerçekleştirdiği önemli cerrahi operasyonlarla tanınan Op. Dr. Ali Haydar Dadacı, düzenlenen törenle görevi Doç. Dr. Halil Ekrem Akkurt'tan devralarak yeni görevine başladı.

DİĞER HABERLER