E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyalı öğretmen kayboldu! Jandarma ve polis Onur Uçkun’u arıyor

28 Mayıs 2025 Çarşamba 21:51

Konya Akşehirli Öğretmen Onur Uçkun dün sabah evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. 

Isparta Yalvaç'ta Kozluçay İlkokulu'nda öğretmenlik yapan 35 yaşındaki öğretmen Onur Uçkun için ailesi polis ve jandarmaya başvurdu.



KİŞİSEL EŞYALARINI YANINA ALMAMIŞ
27 Mayıs Salı günü sabaha karşı 04.00'de evinden ayrılan Uçkun'un kimlik, cep telefonu ve cüzdan gibi kişisel eşyalarını yanına almadığı sadece 42 BML 26 plakalı beyaz renkli otomobiliyle evden ayrıldığı öğrenildi.

Polis, jandarma ve AFAD ekipleri her yerde öğretmen Uçkun'u arıyor.

ACI HABER GELDİ
Konya AFAD ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda Onur Yalvaç'ın cansız bedeni, Yalvaç-Akşehir yolu üzerindeki Şahintepesi mevkiinde uçurumdan yuvarlanmış 42 BML 26 plakalı beyaz otomobilinde bulundu.

DİĞER HABERLER