E-gazete
İsrail'in aylardır devam eden saldırıları sonucunda binlerce sivilin hayatını kaybettiği Gazze'de yaşanan trajediye dikkat çekmek isteyen Konya'daki sivil toplum kuruluşları, toplumsal duyarlılığı artırmak adına önemli bir etkinliğe imza atıyor.
Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından 2 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da Konya Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek programda, Filistin davasının önde gelen isimlerinden olan Nevvaf Tekruri, Müslümanların Mescid-i Aksa ve Gazze için taşıdığı sorumluluklara dair önemli mesajlar verecek.
Konya STK Platformu başkanı Adem Ceylan,  tüm vatandaşları programa davet ederek, "Filistin davası yalnızca bir halkın değil, ümmetin ve insanlığın ortak davasıdır. Bu zulme karşı susmak, suça ortak olmaktır” ifadelerine yer verdi.
Programın geniş katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor.