30 Ocak 2024 Konya Altın Fiyatları | Konya’da gram, çeyrek, tam altın ne kadar?

- Güncelleme Tarihi:

 30 Ocak 2024 Konya Altın Fiyatları | Konya’da gram, çeyrek, tam altın ne kadar?
Konya altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları internette en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. 30 Ocak 2024 Salı gününün güncel altın fiyatları merak ediliyor. İşte altın fiyatlarında son durum.

Altın fiyatları 30 Ocak Salı yani haftanın ikinci iş gününe yükselişle başladı. Gram altın bin 990 lira ve çeyrek altın 3 bin 250 lira sınırında güne başladı. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 30 Ocak Konya altın fiyatları alış - satış tablosu...

Altın 2016'da yatırımcısına yüzde 32 kazandırdı

Konya'da gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve cumhuriyet altını fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları 30 Ocak Salı gününe yükselişle başladı. Ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar merak içerisinde "Bugün Konya'da gram altın fiyatları ne kadar?" ve "Bugün Konya'da çeyrek altın fiyatları ne kadar?" sorularının cevabını araştırıyor. Gram altın bin 990 lira ve çeyrek altın 3 bin 250 lira sınırında güne başladı.

Gram altın 310 lira seviyelerinde

Konya'da altın alıp satmak isteyenler veya elinde altın bulunduranlar altın fiyatlarını merak ediyor.

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam edebilir

30 Ocak 2024 Salı günü saat 10:21 itibarıyla Konya'da güncel altın fiyatları şu şekilde:

KONYA ALTIN FİYATLARI

Gram Altın Ne Kadar?

Gram altın alış: 2,044.00

Gram altın satış: 2,057.00

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın alış: 3,315.00

Çeyrek altın satış: 3,435.00

20 gramlık altın bilezik için 5 ton kaya işliyorlar

Yarım Altın Ne Kadar?

Yarım altın alış: 6,635.00

Yarım altın satış: 6,830.00

Tam Altın Ne Kadar?

Tam altın alış: 13,230.00

Tam altın satış: 13,540.00

Ata Altın Ne Kadar?

Ata altın alış: 13,605.00

Ata altın satış: 13,915.00

Tarihi zirvesine çıkan altın fiyatları dengelendi

(Sibel Elmas)

  • #konya altın #konya altın fiyatları #konyada altın #konya altın haber #çeyrek altın #gram altın #tam altın konya #konyada altın piyasası

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER