Karkas et kesim fiyatları belli oldu! Bu haftayı kaç liradan kapattı?

- Güncelleme Tarihi:

 Karkas et kesim fiyatları belli oldu! Bu haftayı kaç liradan kapattı?
Ulusal Kırmızı Et Konseyi tarafından her hafta açıklanan karkas et kesim fiyatları belli oldu. Üreticiler ve tüketiciler tarafından her hafta merakla beklenilen karkas et kesim fiyatları bu haftayı kaç TL’den kapattı? Karkas et kesim fiyatları kaç TL, bölgelere göre karkas et kesim fiyatı kaç TL oldu? Kuzu ve dana karkas kesim fiyatı kaç TL? İşte güncel karkas et kesim fiyatları…

Besi üreticilerini ve tüketicilerini yakından ilgilendiren karkas et kesim fiyatları, Ulusal Kırmızı Et konseyi tarafından açıklandı. Kırmızı et fiyatlarına direk etki eden karkas et kesim fiyatlarında geçen haftaya göre bu hafta fazla bir artış yaşanmadı.

Bölgelere göre dan karkas et kesim fiyatı kaç TL?

Kuzu ve dana karkas et kesim fiyatlarında bölgelere göre değişiklik yaşanıyor. Dana karkas et kesim fiyatı bu hafta en yüksek olan bölge 272.19 TL ile Karadeniz Bölgesi olurken, en düşük bölge ise 262.90 TL ile Ege Bölgesi oluyor.

Bölgelere göre kuzu karkas et kesim fiyatı kaç TL?

Bölgelere göre değişiklik gösteren kuzu karkas et kesim fiyatlarında, 298 TL ile en yüksek fiyata kesen bölge Ege Bölgesi olurken, 255 TL ile en düşük fiyata kesen yer ise Akdeniz Bölgesi oluyor.

Dana ve kuzu karkas et kesim fiyatı kaç TL?

Ulusal Kırmızı Et Konseyi tarafından açıklanan karkas et kesim fiyatlarına göre dana karkas et kesim fiyatı, ortalama 264.19 lira olurken kuzu karkas et kesim fiyatı ise ortalama 276.19 lira oldu.

Bölgelere göre karkas et kesim fiyatları

(Mustafa İlker Şen)

 

 

  • #Karkas et kesim fiyatları güncel #Konya karkas et kesim fiyatları #Kırmızı et #Karkas et #dana karkas et #Kuzu karkas et

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER