DOLAR
39,05
EURO
44,16
STERLİN
52,81
GRAM
4.158,62
ÇEYREK
6.845,66
YARIM ALTIN
13.682,32
CUMHURİYET ALTINI
27.237,51

SON DAKİKA! Emeklilere 5 bin TL yattı mı? 29 Ekim ikramiyesi ne zaman ödenecek?

 SON DAKİKA! Emeklilere 5 bin TL yattı mı? 29 Ekim ikramiyesi ne zaman ödenecek?
Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı vesilesiyle emeklilere verilecek olan 5 bin lira ikramiye için hesaplar kontrol ediliyor. Peki, emeklilere 5 bin tl yattı mı? İkramiye ne zaman ödenecek? İşte son durum...

Ülkedeki milyonlarca emekli, cumhuriyetimizin bir asırlık ömrünü coşkuyla kutluyor.

Manevi duyguların arşa çıktığı Ekim ayında, maddi sevinçler de peşinden geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli vatandaşlara ikramiye müjdesinde bulundu.

Kabine toplantısı akabinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapılacağını belirtti.

Emekli aylığı alıp sigortalı olarak çalışanlar, ikramiyenin dışında tutuldu.

Emeklilere 5 bin TL cumhuriyet ikramiyesi için nefesler tutuldu, gözler banka hesaplarına çevrildi.

29 Ekim'e sayılı günler kala, "5 bin TL yattı mı", "ikramiye ne zaman" ,"cumhuriyet ikramiyesi ödeme günü" başlıkları gündemde yer aldı.

Peki, emekli cumhuriyet ikramiyesi ne zaman? 5 bin lira ne zaman ödenecek? İşte detaylar...

TESK'ten 'kira ödemelerinde milli para kullanılsın' önerisi

5 lira ikramiye yattı mı?

Emekli 5 bin lira ikramiyeleri henüz hesaplara geçmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Bütçemize maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak." dedi.

Bu kapsamda, cumhuriyet ikramiyesi 5 bin lira Kasım ayının 1-15'i arasında ödenecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER