Konya’da Dilan Polat iddiaları netleşti! Haberi duyan yüzlerce kişi akın akın gitti

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da Dilan Polat iddiaları netleşti! Haberi duyan yüzlerce kişi akın akın gitti
Türkiye’nin gündemindeki isimlerden Dilan Polat’ın en çok şubesinin bulunduğu şehirlerden birisi Konya! Konya’nın 2 merkez ilçesinde bulunan şubelerin ne olacağı merak ediliyor? Müşteri almaya devam edecekler mi? DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT OLAYI SON DURUM |Dilan Polat’ın Konya şubelerinden açıklama geldi!

Dilan Polat kendi adını verdiği şubelerini Türkiye'de Franchise usulüyle açıp büyüttü. Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da 2 salonu bulunuyor. İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla ve Tekirdağ'da bulunan şubelerinin dışında Konya'da 2 merkez ilçesinde güzellik merkezi hizmet veriyor. DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT OLAYI SON DURUM NE?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın savcılıktaki ifadeleri ortaya çıktı

Dilan Polat'ın Konya şubeleri nerede?

Dilan Polat güzellik merkezinin en fazla şubesi 6 ille birlikte Konya'da bulunuyor. Bu işletmelerden biri Meram'da diğer ise  Selçuklu bölgesinde yer alıyor.

Son zamanlarda yaşanan Dilan Polat olaylarının ardından Konya'da bulunan 2 şubesinde isim değişikliği yaşanacak mı merak konusu oldu.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT OLAYI SON DURUM |​ Ne olmuştu?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

Paranın yine aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği, son aşamada ise Engin Polat'ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığının tespitinin ardından İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirlemiş, İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa'da toplam 43 adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti.

Soruşturma çerçevesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Dilan ve Engin Polat'a ait bir medikal şirketin Ankara'da başka bir firmaya isim hakkını verdiğini, bu firmanın hesabındaki 1 milyon 800 bin liranın da ortakların kişisel hesaplarına aktarılmaya çalışıldığını belirlemişti. Paraya bloke koyduran ekipler, 4 şüpheliyi gözaltına almış, genişletilen soruşturmada aranan 3 kişi daha yakalanmıştı.

Konya'da kaç şubeleri var?

Dilan Polat tarafından "Dilan Polat Güzellik Merkezi'' adı altında 2017 yılında kurulan güzellik salonu Türkiye'nin 6 farklı ilçesinde mevcut. Bunlar içerisinde Konya'da bulunuyor. Aynı isimle Konya'da 2 işletmesi açıldı.

Dilan Polat Konya şubesinin ismi değişecek mi?

Dilan Polat Güzellik Merkezinin Konya'da 2 şubesi var.

Konya dışında Dilan Polat'ın;

-İstanbul'da 12,

-Ankara'da ve Antalya'da 4,

-Muğla ve Tekirdağ'da 3,

-İzmir, Konya, Aydın, Bursa, Hatay, Kocaeli ve Mersin'de de 2 şubesi bulunuyor.

En fazla şubenin bulunduğu iller arasında Konya'da yerini alıyor.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT OLAYI SON DURUM |​ Dilan Polat'ın Konya şubelerinden açıklama geldi!

Konya'da şubeleri bulunan güzellik merkezlerinin işleyişi nasıl olacak merak söz konusu.. Güzellik merkezinin Konya'daki şubeleri tarafından yaşanan son olayların ardından bu konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama geldi. 

İşte o açıklama;

(Mustafa İlker Şen)

  • #Dilan Polat #konya dilan polat #dilan engin polat #engin polat #konya dilan polat şubesi #dilan polat şube

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • VA
    Vildan Aslan
    258 gün önce

    Açıkcası merak ediyodum bende ama insan korkar oldu şimdi hayırlısı olsun

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (3)
  • BI
    Bilgi işlem
    255 gün önce

    ŞUBELER HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR KAPANMA SÖZ KONUSU DEĞİL

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
  • L
    ll
    229 gün önce

    işlerinde gayet başarılılar ve layıkıyla yapıyorlar güler yüzlü ve sıcak kanlılar

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER